Belépés / Regisztráció
Kosár: 0 termék - 0 Ft

FM parfüm története

Mi az FM parfüm

Az FM (Federico Mahora) márkajelzés egy minőségi parfümök gyártására és forgalmazására specializálódott vállalatot takar, amely piacra dobta az kedvező árú alternatív illatváltozatát a rendkívül drága, márkás és kifejezetten közkedvelt parfümöknek. Az FM parfüm 1997-ben Lengyelországból indult útjára, hogy az illatra koncentrálva, kifogástalan minőségével és előrhető áraival meghódítsa a világot. Mára majdnem 60 országban érhetőek el illatvariánsai. A mintegy 180 különböző illatot forgalmazó cégbe 2004 óta lehetséges viszonteladóként bekapcsolódni.

Minőségi Garancia

Az FM Group World a parfümjeinek alapanyagát a német Drom Fragrances szállítja, amely  évszázados hagyományokkal rendelkező cég, amely világviszolatban is jelentős a parfümök előállításában. Több igencsak ismert márkának is alapanyag szolgáltatója még, például: Avon, Gucci, L'oreal, Versace, Wella.

Miért ilyen kedvezó az ára, ha hasonlóan jó minőségű, mint a neves parfümök

Az FM parfüm az illatra, annak minőségére koncentrál és értékesítési struktúrája egyszereűségének és üzletpolitikájának köszönhetően képes az árakat alacsonyan tartani. Az alapparfümök egyszerű, praktikus csomagban találhatóak meg és személyes marketing hálózatban értékesítik őket, mely ráfordítások több neves illat marketing költségeivel (tv reklámok, újsághirdetések, internetes hirdetések) összehasonlítva minimálisak.